Igényeld vissza a külföldi fizetésedből levont adókat!Amennyiben 2005 óta dolgoztál külföldön az alábbi országok egyikében, de még nem igényelted vissza az adókat, akkor most itt a lehetőség!

Az említett országok: Egyesült Királyság, USA, Németország, Ausztria, Ausztrália, Írország, Dánia, Norvégia, Hollandia, Belgium. Sajnos Olaszország, Svájc és Spanyolország kivételek.

Mit kell tenned?

Töltsd ki az alábbi mezőket és kattints a "Feliratkozás" gombra!

Ezeket az adatokat átadom a partnerünknek, akinek erre a célra szakosodott munkatársai felveszik veled a kapcsolatot telefonon és e-mailen keresztül, illetve tájékoztatnak pontosan a lépésekről. Szeretném felhívni a figyelmed, hogy tekintettel arra, hogy hosszú a várólista, akár 2-3 hetet is várni kell a megkeresésre.

Az adó visszaigénylést nem mi végezzük, hanem a partnerünk, ezért részletes kérdésekkel a személyes ügyintéződ kérdezd, amint felvette veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

Ez a szolgáltatás neked nem kerül semmibe, viszont leveszik a válladról az adó visszaigénylés gondját.
A visszaigényelt adódból a taxback.com jutalékot számol fel, ami kb. 10%. Jómagam is igényeltem már vissza adó a taxback.com segítségével és maximálisan elégedett voltam velük, ezért ajánlom Neked is.

Üdvözlettel,

Oprea Iulia

Adóvisszaigényléshez kapcsolatfelvétel:

E-mail cím:*
Név:*
Mobil számod:*
Melyik ország(ok)ban dolgoztál?:*
Melyik évben dolgoztál külföldön?:*


Hivatalos közlemény

Tiroli Állásfelkészítő Tréning Budapesten!
Időpontja: 2014. április 26.
Cím:
Star City Hotel***
1078, VII. kerület,
Budapest, István u. 14.

 


Ha neked már csak az hiányzik, hogy lássál minket személyesen, és hogy megbizonyosodj, hogy ez egy komoly cég és amit ígérnek, az valóban működik, akkor gyere el! Tovább >>>

Ingyenes próba-állásinterjú

alapfokon beszélsz németül

szeretném magam külföldön biztonságban érezni